Kedves ingatlan tulajdonosok és vásárlók!


Had mutassunk be Önöknek egy forradalmian új lehetőséget az ingatlan értékesítésben, amely egyaránt hasznos az eladóknak és a vásárlóknak! Mostantól az eladásra kínált ingatlanokba 360 ̊- os virtuális sétával tekinthetnek be!

Hogy miért jó a 360 ̊- os virtuális séta? 

Nos, kedves vevőink, Önöknek rengeteg időt, telefonálgatást, időpont egyeztetést, találkozót spórol meg a virtuális séta, amellyel négyzetcentiméterről négyzetcentiméterre meg tudják tekinteni az érdeklődésüket felkeltő ingatlant. A kiváló minőségű képeken a legapróbb részletek is tisztán látszanak, sőt akár többször is vissza lehet térni egy-egy momentumra, így alaposan górcső alá vehetőek a nyílászárók, a burkolatok, a sarkok. Gyakorlatilag olyan benyomást tud szerezni a kiszemelt ingatlanról, mintha fizikálisan ott állna annak helyiségeiben. Mindezt megnézheti a családdal az asztali gép előtt kényelmesen ülve vagy egy tableten, okostelefonon akár ebédidőben. Mindenképpen valósághű, részletgazdag információhoz jut a megvásárolandó ingatlanról, így előzetesen kiszűrheti azokat, amelyek ténylegesen érdekelhetik. Nincs fölösleges mászkálás, csalódás, időpocséklás!

Önöknek pedig, kedves eladóink megannyi vesződséget takarít meg ez az okos funkció, hiszen a részletes, alapos megismerést nyújtó virtuális séta segítségével csak valóban potenciális vevők fognak időpontot egyeztetni Önökkel, az ingatlan megtekintése céljából. Kevesebb lesz a nézelődő és több a felkészült, céltudatos leendő vásárló, vagyis hamarabb találja meg új tulajdonosát az ingatlan! Ugyan kinek hiányzik a munka utáni takarítás komolytalan vásárlók érkezése miatt?! Kérje hát Ön is ingyenes, okos funkciónkat és adja el ingatlanát rövid idő alatt a virtuális séta segítségével!

Tekinste meg a virtuális sétánkat!